Ervaring van Josine

Even een korte schets van onze uitgangspositie, beeld je even in: een redelijk A-sportief type, de leeftijd bereikt waarop alles “opeens” blijft plakken en gestopt met roken. Daarentegen niet begonnen met gezonder en minder te eten en óók niet met bewegen. Dit kon natuurlijk niet goed blijven gaan en het resulteerde dan ook in stootbumpertjes,….

Natascha deel1

September 2016. Na het plotseling overlijden van mijn moeder stort ik in. Fysiek en mentaal. Ik bezoek huisarts en GGZ praktijkondersteuner. Er wordt een mega vitamine D tekort geconstateerd (wat heel veel fysieke klachten verklaart) en daarnaast vermoed men burn-out en depressieve klachten (incl. paniekaanvallen). Dat vitamine D tekort is gemakkelijk (doch niet snel) aan….

Wat een slecht Roparun jaar

Team 1 net voor de start Het was anders dan anders. Veel teamwissels waardoor het al zoeken was naar juiste mannen/ vrouwen op de juiste plek. 4 nieuwe fietsers. Wel 1 oud gediende wat super leuk is. 1 iemand die doorschuift. Daardoor hadden we nieuwe fysio’s nodig. En gelukkige hebben we 2 enthousiaste mensen gevonden…..

The Road to Berlin

              Ik had al een aantal blogs klaarstaan, maar door omstandigheden zou ik bijna niet gaan. Vorig jaar november wist ik dat we Berlijn zouden lopen, maar zoals jullie waarschijnlijk weten had ik een hamstringblessure. 12 weken geleden startte ik toch mijn schema. Het ging best aardig. Tempo lopen….

Roparun dag 2

Dag 2 Het is nog pikdonker. En dat is lastig, dus even inkomen. Op het moment dat de zon opkomt hoor je alle vogels fluiten in een mooie groene omgeving, daar wordt je wel zen van. Deze etappe loopt voorspoedig. In de run-bike-run hebben we het ook gezellig. Een foutje in het systeem vanuit de….

Roparun dag 1

Onderweg naar Hamburg zien we geen enkel ander team. De teams die we kennen, zijn al een dag eerder vertrokken. Het is druk op de weg en ik zie de routecoördinator bedenkelijk kijken. We hebben er lang over gedaan, maar niet zolang als de teams die op vrijdag zijn vertrokken. We hebben niet veel tijd,….