Stichting Roparunteam move2ur

logo-roparun-25

Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van iets meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij een team een sportieve prestatie levert om geld op te halen voor mensen met kanker. Het wordt ook wel ‘een avontuur voor het leven’ genoemd. Dat blijkt ook uit het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Een team bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen, oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit fietsers, chauffeurs, fysiotherapeuten, cateraars en navigators. Een team bestaat gemiddeld uit 25 personen.

Wat is team Move2Ur?

Team Move2Ur is een team uit de Gelderse Betuwe dat in het pinksterweekend van 2017 voor de tweede keer mee zal doen aan de Roparun. Het is een team dat is gestart vanuit een groepje sportvrienden die allemaal nog wel enthousiastelingen kenden die zich aan wilden sluiten bij dit gezellige team. Het leuke aan team 108? Het is een gevarieerd team (helft man – helft vrouw), waarbij de jongste deelnemer 22 jaar is en de oudste deelnemer bijna 70 wordt. Een team vol druktemakers en stille krachten, maar vooral gezelligheidsdieren die wel in zijn voor een geintje.

Move2ur Team 108

De voorbereidingen zijn voor team Move2Ur al in volle gang en we kunnen niet wachten tot het Pinksteren is! Wij verheugen ons erop om met veel humor, doorzettingsvermogen en teamspirit een mooie bijdrage aan de Roparun te leveren.

Steun ons team, doneer via www.roparun.nl/teams/overzicht-teams-2016/?team=108.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen ons team of wil je ons volgen tijdens de Roparun? Like dan onze Facebookpagina: www.facebook.com/TeamMove2ur/.

Een sportieve groet van team Move2Ur – 108!