lisanne marrakech
LEES VERDER

Digitaal Coaching: ik wil me weer fit en sterk voelen!

Hoi, ik ben Josephine! Dat jij deze nieuwsbrief van Move2Ur leest betekent dat jij waarschijnlijk net als ik geïnteresseerd bent in een gezonde leefstijl. Ik vind het fijn om me sterk en fit te voelen, alleen voelde ik me dat, voor ik onlangs met het digitaal coaching traject van Move2Ur begon, al een tijdje niet meer.

Ik zat niet lekker in mijn vel. Onder andere door de lastige Corona-periode, maar ook voor die tijd was mijn leven al erg onregelmatig en zorgde ik niet echt goed voor mezelf. Ik kwam er een tijdje mee weg, totdat het mentaal ook écht even genoeg was allemaal. Toen ik me dat realiseerde heb ik een plannetje gemaakt om mezelf uit de negativiteit te trekken en gelukkig werkt het!

Stukje bij beetje kom ik weer op de goede weg. Mijn focus en concentratie worden steeds beter en ik krijg ook weer meer energie. In de lockdown was ik al begonnen met meer te bewegen, weer regelmatig te sporten en nu pak ik ook mijn voeding en eetgewoontes aan met ‘Digitaal Coaching’ van Urmila!

Om ook anderen te inspireren (en ook een beetje als extra stok achter de deur voor mezelf) schrijf ik er af en toe een stukje over voor bijvoorbeeld in de nieuwsbrief van Move2Ur. Lees je mee?