Wie ben ik?

UrmilaIk ben Urmila ter Wielen en oprichtster van Move2ur. Al van jongs af aan ben ik een energiek persoon en dat werd naarmate ik ouder werd alleen maar sterker. Ik wilde ook graag naar een sportopleiding, maar het is toch commerciële economie geworden. Het bleef toch kriebelen dus ik ben toen naast mijn werk een aerobic opleiding gaan doen. Ik ging diverse cursussen volgen en zo kwam ik inmiddels mijn beste vriendin Esmeralda tegen en door haar ben ik bij Health club Julien gaan werken. Hier heb ik in de 12.5 jaar die ik daar gewerkt heb veel op sportgebied geleerd. Ik bleef altijd maar verdere verbreding zoeken. Dus het lesgeven is ook één van de dingen die ik graag doe! Daarnaast veel over coaching en voeding geleerd, want daar zit ook mijn interesse! Vandaar dat ik ook Personal trainer ben geworden. Beide dingen waarbij ik mensen kan helpen, enthousiasmeren en motiveren.

Een aantal jaar geleden kwam er een loopevenement op de club. Ik dacht leuk om daar met een groep aan mee te doen. Vervolgens met Sylvia Crum onze fysiotherapeut gesproken en die zei: Urmila als je echt rustig opbouwt kan jij het ook. Dus ik ging de uitdaging aan en vervolgens ging ik steeds verder mijn grenzen verleggen, afgelopen oktober mijn eerste marathon gelopen en die ga ik volgend jaar proberen te verbeteren.  Afgelopen najaar heb ik ook mijn hardloop trainerslicentie behaald.

Zo kwam ik ook het fenomeen runningtherapie tegen en in het eerste uur van de eerste cursusdag wist ik het. Hiermee wil ik verder. Ik had mensen in het verleden al geholpen en kwam zoveel raakvlakken tegen dat ik alle puzzelstukjes op zijn plek zag vallen. Hoe fijn is het niet dat ik mensen kan helpen!

Klik hier om  meer te  lezen over runningtherapie.

Klik hier om  meer te  lezen over personal training .