Heb jij doelen voor 2018?

A0BC0CFD-2E2D-4CA7-B6B2-9F1ADFC1BD6C

Dat was de vraag die een klant mij stelde. Ik moet eerlijk zeggen, ik had een lijstje met wat ik wilde verbeteren of doen, maar had daar geen naam aan gegeven. Het is voor mij nu al de vraag voor 2018. Hoe stom, ik praat dagelijks over doelen…

Natuurlijk vraag ik iedereen naar de goede voornemens en ik hoor de gebruikelijke voornemens: afvallen, minder drinken, minder snoepen, meer quality time, me-time en zo zijn er nog meer.
Zelf geloof ik niet in goede voornemens, maar hoop ik echt dat de mensen die het me verteld hebben hun goede voornemens waar kunnen maken.

Je zult denken “Urmila, wat is nu het verschil tussen voornemens en doelen?”. Het is waar je in gelooft en vooral of je in jezelf gelooft. Blijf gefocust en bewust op wat je wilt. Er blijven zwakke momenten, maar hoe snel pak je het op en ga je weer door (in plaats van erin blijven hangen)?

Het is momenteel 00.06 en ik schrijf nu dit blogje, terwijl een van mijn doelen ‘meer rust’ is. Ik slaap morgen uit en dan kom ik toch aan mijn rust. Ik weet heus wel dat het beter was om morgen eerder op te staan om dit blogje te schrijven, maar ieder mens heeft zwakke momenten. Wat doe jij ermee?

Ik ben benieuwd naar jouw goede voornemens, doelen en/of zwakke momenten. Schrijf ze vooral hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *