Wat een slecht Roparun jaar

E081E810-E212-4FC3-A150-6444EF12BC39
Team 1 net voor de start

Het was anders dan anders. Veel teamwissels waardoor het al zoeken was naar juiste mannen/ vrouwen op de juiste plek. 4 nieuwe fietsers. Wel 1 oud gediende wat super leuk is. 1 iemand die doorschuift. Daardoor hadden we nieuwe fysio’s nodig. En gelukkige hebben we 2 enthousiaste mensen gevonden. Dus daar ook geen zorgen meer over. 1 loper stapte uit vanwege een fietstocht, dus we kregen een nieuw iemand die de “lange” afstand mee kon overbruggen. Daarnaast 1 van de trouwe loopsters die net bevallen was, heeft haar man als stand-in geregeld, zodat ze zeker is van een plek voor volgend jaar. De nieuwe basis in het basiskamp was ook snel gevonden. Daar dus ook een heel nieuw team. Behalve de teamcaptain en verzorger is daar dus ook een heel nieuw team omheen. Een nieuwe chauffeur vanwege een “roparun baby op komst.
Toen we dachten dat het rond was, kregen we een van grootste tegenvallers die we kunnen bedenken, maar ook dat was binnen een paar dagen opgelost.
Als klap op de vuurpijl hadden we een week voor tijd problemen met vervoer. Dat duurde helaas te lang, maar 3 dagen voor start was het klaar.

Dag 1 we vertrekken om 5.17 richting Hamburg. En het gaat soepel. We zijn mooi op tijd op het startterrein, daardoor kunnen we de officiële start zien en de betuwerunners uitzwaaien.
We gaan lekker wat eten en ineens moeten we starten.
Het weer is raar en zijn dus allemaal te warm gekleed. Je merkt dat iedereen even zijn draai moet vinden, maar dat gaat ook voorspoedig.
Een etappe met verschillende weertypes zon, veel wind en af en toe een klein buitje.
We gaan lekker, het gemuggenzift is ook al op gang……
Je raadt het al mijn broer heeft weer veel gedaan, natuurlijk meer dan hoort 😉
En daar is de wisselbus. We worden goed ontvangen in het basiskamp en gaan lekker eten, masseren en slapen.

In de camper is het warm. En om 3.45 mag ik weer op voor de 3de etappe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *