Nieuwe uitdaging

Mijn nieuwe uitdaging komt eraan en pak ik het aan of niet, dat is dan de vraag.                           Ja ik pak het zeker aan want zo’n kans krijg je niet vaak.In ieder geval ik heb hem de laatste jaren nog niet gehad. Niet dat ik er eerder klaar voor was, “denk  ik” maar toch……                Ben ik er nu klaar voor, dat mag ik hopen.

Ik zie je denken wat gaat ze nu weer doen. Ik ga in mei meelopen aan de Roparun. Voor de mensen die niet weten wat het is.De stichting Roparun zet zich al jaren in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. In ons geval loop je met je team van Parijs tot Rotterdam. Er zijn namelijk ook teams die van Hamburg naar Rotterdam lopen en dat in 3 dagen. Het is ongeveer zo’n 70 km per loper, dus ja ben ik daar klaar voor?

Ik zal jullie zeker op de hoogte houden van de verder ontwikkelingen hierover en mocht je het team willen steunen waar ik voor loop, dan is dat team 45. Persoonlijk heb ik nog lootjes te koop, maar je kan ook kilometers kopen. Dit doen we door geïnteresseerden per kilometer 10 euro te vragen, met als streven dat we bij de start de volledige afstand hebben ‘verkocht’. Ik zou jou ook willen vragen of je één of meerdere kilometers bij wil dragen. Wij hebben hiervoor een speciale website gebouwd, www.team45.nl. Hier wordt uitgelegd hoe je de door jou gewenste kilometer kunt reserveren, en betalen. Voor meer informatie over de Roparun, en de doelen waaraan deze stichting bijdraagt, kun je terecht op www.roparun.nl. Mede namens Team 45 en stichting Roparun hoop ik van harte op jouw bijdrage!

Mocht je het een keer leuk vinden om samen met mij een rondje te lopen, dan plaats je hieronder een reactie en kijk ik wat we kunnen afspreken.

Groetjes Urmila

 

2 reacties op “Nieuwe uitdaging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *