Nee ik doe niet mee, jij wel???

pokOke 2 weken geleden zag ik pas wat voorbij komen omtrent Pokemon. Aangezien ik niets met Pokemon heb, heb ik het ook voorbij laten gaan. Totdat mijn bro er afgelopen week over begon en me had bijgepraat wist ik eindelijk wat het echt was. Maar zowel hij als ik kwam erachter dat we er beter niet aan konden beginnen.

Ik vond het wel een leuk om er in mijn les iets over te vragen, maar tot mijn verbazing deed nog niemand het. Of ze durfden het niet te zeggen, dat kan natuurlijk ook 😉. De ene grappige app foto naar de andere over Pokemon komt voorbij. Vooral de before en after foto’s vind ik leuk! Ook op onze fitnessgroep app hebben we het erover, want er zitten maar liefst 2 Pokemons in ons krachthonk! Omdat ik er nog niets van weet, denk ik dat we er wat mee kunnen……

Ik lees die avond een blog van iemand die het met hardlopen heeft gebruikt en het rondje sneller voorbij vond gaan dan anders en ze zei dat ze zelfs de intervallertjes leuk vond. Hmmmmm dit klinkt wel verleidelijk.

Vrijdag spreek ik eindelijk een klant die het wel heeft geïnstalleerd en ik ben toch nieuwsgierig. Hij lacht me uit, omdat ik zeg dat er 2 in het krachthonk zitten. Wist ik veel dat als iemand ze gepakt heeft ze weg zijn. Maar ik denk er anders over, dus vraag of hij zijn telefoon pakt. Hij heeft het geïnstalleerd, omdat hij de techniek wel mooi vind en zelf ook in de apps zit.

Daar komt hij met zijn telefoon en het ziet er best cool uit! En ja hoor 2 Pokemons en dacht bij mezelf: zie je nou……

Voor de mensen die zich afvragen, waarom doe jij niet mee?

1 ik krijg genoeg beweging.

2 zonder dat spel zit ik al te veel op mijn telefoon.

3 mijn telefoon is nu al redelijk snel leeg.

4 ik ben redelijk gameverslaafd.

5 ik vind het redelijk erg dat de Pokemons mijn leven zouden leiden.

 

Maar tegen de mensen die niet genoeg beweging krijgen, zou ik zeggen: installeer die app. Want vanaf gisteren is de app op de Nederlandse markt te verkrijgen. Het wordt zelfs al de nieuwe tinder genoemd dus.

Ben nieuwsgierig wat jij van deze hype vindt, dus ik zie je reactie graag tegemoet!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *