Hulp bij nieuwe kleren is altijd fijn.

 

imageDaar sta ik dan voor het rek vol kleding. En ik vind het lastig. Ga ik voor de rustige broek? Maar daar heb ik er al genoeg van. Dan denk ik dat ik toch voor de grijze ga, want zoiets heb ik nog niet. Martin adviseert mij om een andere set te nemen. Als instructeur mag je best wat opvallen. Hij pakt een set en ik twijfel. Maar als ik het aan heb, vind ik het super. Hij heeft inderdaad gelijk. De volgende dag trek ik het gelijk aan. Ik krijg veel opmerkingen, dus het is toch de juiste keuze geweest. Wat ik zo leuk vind aan de nieuwe loopkleding van tegenwoordig? Het is hip en multifunctioneel. Doordat ik meerdere trainingen geef is het handig om iets functioneels te hebben.

Zo heb ik een combinatieles van kracht en conditie gegeven, een yogales en een buitentraining. Aan de binnenkant van de broek zit een klein vakje voor een sleutel. Hartstikke handig. Het jasje is voorzien van capuchon. Meestal zet ik die niet op, maar het is toch handig. Ja, ik ben enthousiast over mijn nieuwe set.

Mocht je ook kennis willen maken met deze hippe en multifunctionele kleding, dan kan je via mij 10% kennismakingskorting krijgen bij Uwsportspecialist Martin van Sloten. Stuur me dan een persoonlijk bericht en ik geef je de code.

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

De linkse set was de set waar ik eerst voor wilde gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *