Hoe vaak kijk jij in de spiegel?

Move2ur-5Hoe vaak kijk jij in de spiegel en ben je blij met wat je doet? Een jaar geleden begon ik ermee en ook al is het niet makkelijk, ik ga ermee verder.
Het is vier jaar geleden begonnen. Mijn lieve moeder schreef in het boekje ‘Mamma vertel eens’ dat ze meer had moeten genieten.
Voor de mensen die het niet weten: mijn moeder is veel te vroeg overleden en ik mis haar iedere dag… Ik ging ook nadenken; geniet ik echt? Ik kwam erachter dat ik de functie die ik had niet meer leuk vond en wilde doen wat ik leuk vond. Gelukkig wilde mijn werkgever me nog inhuren voor de groepslessen.
Maar met veel pijn in mijn hart heb ik besloten daar nu een punt achter te zetten. Helaas kon ik niet doen wat ik wilde en daarom ga ik mijn energie in mijn eigen bedrijf steken. Dus naast de runningtherapie en de personal training, wil ik mensen ook digitaal coachen. Ik wil iedereen via deze weg bedanken:
Mijn man, broer, zus, schoonfamilie, vriendinnen, want ze steunden me!
De mensen die altijd in me geloofd hebben, de mensen waarmee ik gewerkt heb.
Maar zeker de mensen die jaar in jaar uit in mijn lessen hebben gestaan.
En bovenal natuurlijk mijn moeder, want door haar doe ik wat ik leuk vind. Alleen jammer dat ze het niet ziet…...✨

14 reacties op “Hoe vaak kijk jij in de spiegel?

 1. Amanda zegt:

  Ur, ik vind t super wat je doet.. Ik lees dan ook je blog.. Ik
  Weet niet of er hierna wat is… Maar Als t zo is, dan ziet je moeder t zeker..
  Maar zeker weten doet je t moeder t wel.. Ze zit in je hart, en ze heeft je iets meegegeven .. En daarom ben je zover gekomen!
  Super!!!x aman

 2. Jose zegt:

  Wat goed van je!
  Top zeg om zo’n beslissing te nemen.
  En zeer triest en ingrijpend om zo vroeg je moeder te moeten missen!
  Hopelijk vindt je snel jouw weg!

 3. Frank Oomens zegt:

  Slik……

  Klasse dat je de stap neemt!!!!
  Met jou passie weet ik zeker dat je eigen zaak een groot succes wordt!!!
  Enne je moeder kijkt trots toe. …..!

 4. Sylvia zegt:

  De manier waarop jij mensen motiveert is van grote klasse. Ik zie t als ik om me heen kijk maar ervaar t zelf ook. Na soms zware periodes ben jij elke x degene die me weet te motiveren in veel opzichten!
  Merci dat jij er bent!
  Kus

 5. xxx zegt:

  Its likᥱ you reɑd my mind! You appear to know so much about this, like yоu wгote the book in it or something.

  I think that уou could do with a few pics to
  drive the message home a little bіt, but other than that, this іs magnificеnt blog.
  A grеat read. I’ⅼl definitely be back.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *