De mooiste Maxjes van het jaar

In 2014 kwam iemand mijn les in met de mooiste maxjes van het jaar. Het was een airmax 1. Ik ging op zoek naar een variant. Helaas niet te vinden. En, ja hoor, ik kwam ze tegen in de airmax Thea variant, maar toch twijfel. Nog nooit een Thea aangehad, dus… Toch verder kijken en toen, toen kreeg ik ze van mijn sportvrienden voor mijn 12,5 jaar jubileum. Je ziet de blik in mijn ogen <3.

urmila blog
Helaas paste ik ze niet. Ze hadden de maat van mijn andere maxjes bekeken, maar voor mij valt de Thea wat kleiner. Oh nee ze waren niet meer in mijn maat te verkrijgen, dus ik mocht nieuwe uitzoeken. Je zou zeggen dat heb je toch zo gedaan maar niets is minder waar. Maar na 3x was het scheepsrecht.  Het was inmiddels 2015. Dus 2014 is verleden tijd en dit zijn de maxjes van 2015! De airmax 1 ultra light JCRS Heel anders maar ook zo mooi!! <3 Het zijn gewoon weer de airmax 1, maar een nieuwere uitvoering. Veel lichter het lijkt meer op de Thea, want het is een smallere schoen. Dus 2015 is goed gestart en hopelijk voor jullie ook.

THANX LIEVE SPORTVRIENDEN <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *