De honderdste vierdaagse schoen

schoen

De eerste inschrijfperiode voor de 100ste Nijmeegse vierdaagse is geweest en er zijn al bijna 30.000 wandelaars die zich hebben ingeschreven. Ik wilde dit jaar ook weer meedoen met de speciale editie, want 55 km wat eenmalig gebeurd leek me wel wat. Maar door de Roparun heb ik niet genoeg tijd om te trainen, dus ik heb besloten om de wandelaars zeker weer aan te moedigen. Voor alle mensen die zich voor de tweede periode hebben ingeschreven: succes met de loting. Ik was verbaasd dat er een speciale schoen was gemaakt ter ere van de 100ste vierdaagse. De wandelschoenen, die je zeker nodig hebt met die afstanden, zijn meestal wat saai. Grijs, bruintinten en vaak in één kleur.

Hi-tec heeft de schoen in de Nederlandse kleuren gegoten en met de oranje gladiolen erop is de schoen compleet klaar voor de vierdaagse. De schoenen zijn te koop bij Van Sloten uw Sportspecialist, maar nog leuker is dat jij die schoenen kan winnen!

Martin van Sloten heeft een speciaal wandelweekend georganiseerd op 11 en 12 maart. Dat weekend krijg je tips voor een goede voorbereiding, net als deskundig advies over wandelschoenen en -kleding. Er is ook een pedicure die een voetencheck kan doen. Daarnaast kan je ook een professionele voetenscan doen ter waarde van 15 euro. Er is zaterdag 12 maart ook een wandeltocht georganiseerd van 10.00-12.00 uur. En het allerleukste: je krijgt dat weekend ook nog eens 15% korting op de collectie.

Wil je kans maken op deze special editie schoen? Like dan de pagina van Martin van Sloten www.facebook en kom naar het wandelweekend.

 

Ik zie jullie in ieder geval in juli, want ik sta aan te moedigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *