BACK ON TRACK! 

Heb je ook zo genoten van je vakantie? Dan heb je vast ook even tijd nodig om weer in je normale ritme te komen.  

De vakantie met mijn gezin was heerlijk! Ik ging er ook goed en niet te moe in, dus ik kon voor mijn gevoel na 2 dagen al wel terug aan het werk. Ik had niet het gevoel ‘ik ben zó toe aan vakantie’, dus mijn balans was goed. Top!  

Maar toen kwamen we terug en kregen we andere schoolritmes. Vooral ikzelf moest daar erg aan wennen. Normaal sla ik niet zomaar een training over, maar in week 2 na de vakantie heb ik dat wel gedaan. Ik denk dat ik daardoor alles weer redelijk op de rit heb. Hoe belangrijk ik het ook vind om alles na de vakantie gewoon weer goed op te pakken, heb ik ook geleerd naar mijn lijf te luisteren.

Heb ik rust nodig? Dan pak ik dat. Trainen en bewegen kosten niet alleen energie, maar geven ook energie.
 

Ben jij al ‘back on track’ na deze heerlijke zomer?
Hier wat tips zodat dit bij jou ook een stuk makkelijker gaat!  

 

  • Begin bij voeding, want als je goed eet, krijg je ook weer meer energie. 

Denk niet te moeilijk. Heb je geen zin of tijd om te koken? Maak dan geen lastige salades maar kies dan voor groente snacks. Maar laten we eerlijk zijn, een salade maken is toch niet zo heel veel moeite?
 

  • Plan je voeding. Als je de week boodschappen haalt, bedenk dan van tevoren wat je gaat eten de komende dagen. Denk niet ‘we zien wel’. En je mag best wat lekkers, maar heb je momenteel echt moeite om iets te laten staan, koop het dan niet.
    Het belangrijkste: hou je aan je plan!
     
  • Training oppakken, gewoon doen! Dit is voor veel mensen een grote drempel. De enige tip die ik hier heb, is: GEWOON DOEN! Als je eenmaal weer gegaan bent, zul je zien dat je je na het sporten weer fijn voelt en dat je snel de smaak weer te pakken hebt.
    Je training hoeft niet hetzelfde te zijn als voor de vakantie (liefst wel) maar ga weer aan de gang. Ben je moe? Dan kan je ook lekker wandelen. Luister naar je lijf. 

Ik hoop dat je hiermee weer lekker aan de slag kan. Heel veel plezier en succes!
 

Move2Ur Back on Track programma 

Terwijl ik deze blog schrijf, komt er een idee voor een Move2Ur ‘Back on Track’ programma in me op. Zou je het fijn vinden om die een te hebben??