Blijf net als Move2Ur ook leren & ontwikkelen!

Zeg eens…zet jij je in om nieuwe kennis en vaardigheden te leren? En daag jij jezelf uit om steeds weer iets beter te worden dan je al was?

Waarschijnlijk vraag je je af waarom ik hierover schrijf in deze blog. Het heeft immers niet zo veel te maken met sport & gezondheid.

Niets is minder waar!

Jouw hersenen zijn namelijk net als spieren, je kunt ze trainen om steeds iets beter te worden.
Hoe vaker jij een bepaalde actie uitvoert, hoe meer jouw hersenen zich ontwikkelen. Na een tijdje heb jij de vaardigheid zo vaak geoefend dat je hersenen zich hebben aangepast en specifieke informatie onthouden.

Denk hierbij niet alleen aan het opdoen van kennis, maar ook aan bepaalde bewegingen zoals een goed uitgevoerde squat of push-up. Weet je misschien nog dat je leerde fietsen?
Ook de mensen die bij ons personal training volgen, leren nieuwe vaardigheden zodat ze een gezonde leefstijl creëren en ‘automatisch’ de juiste acties leren ondernemen.
Zo zijn er nog tal van voorbeelden te geven.

Door te focussen op (persoonlijke) groei blijf je scherp en geïnspireerd, krijg je meer zelfvertrouwen en ervaar je meer plezier.
Je wordt fysiek en/of mentaal sterker en dat doet je goed!

Ik ben continue bezig met leren en ontwikkelen. Zo is Move2Ur haar cliënten altijd zo goed mogelijk van dienst.

Als personal trainer weet ik als geen ander hoe ik mijn lichaam op de juiste manier moet inzetten en bewegen. Door het volgen van cursussen en trainingen, heb ik de nodige kennis en vaardigheden opgedaan om cliënten zo goed mogelijk te helpen.

Ook nu volg ik regelmatig cursussen en trainingen om mijn kennis bij te spijkeren en verder te ontwikkelen.
Er zijn en komen altijd nieuwe inzichten, daarvan wil ik op de hoogte blijven zodat ik dit ook met cliënten kan delen.

Een voorbeeld

De laatste jaren ben ik bijvoorbeeld bezig geweest met een opleiding hierbij komt voornamelijk  B.A.S.I.S V. aan bod.
Deze opleiding gaat op veel meer in dan alleen voeding beweging. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld ademen en stress(beheersing) en ook het immuunsysteem en slaap komen daarbij aan bod.

De mensen die mij op social media volgen hebben vast verschillende post voorbij zien komen waarin ik mensen help vanuit een meer holistische kijk op diverse zaken. Het gaat dan niet alleen om het zorgen voor je lichaam, maar ook aandacht voor geest, gevoelens, gedachten en verlangens is daarbij van toepassing.

Als ik deze opleiding niet had gedaan, kan ik mensen ook niet vanuit een breed perspectief helpen. Terwijl dat juist zo belangrijk is. Ook zorgt persoonlijke ontwikkeling ervoor dat ik nóg meer plezier in mijn werk heb.

Aandacht voor sport & gezondheid in het basisonderwijs – Move2Ur gaat lesgeven aan ouders en kinderen in het basisonderwijs

Een leuk nieuwtje: ik ga komend jaar ook in het basisonderwijs lesgeven over fysieke en mentale gezondheid. Zo kunnen zij dit op hun beurt leren hoe het werkt en daar zelf mee aan de slag gaan.

Hier ben ik heel trots op, want ik ben ervan overtuigd dat we juist daar een verschil kunnen maken.

Als kinderen in de basis en op jonge leeftijd leren om gezonde keuzes te maken, dan hebben ze daar nu én in de rest van hun leven profijt van.

Er hebben zich al een aantal leraren en leraressen zich gemeld. Mocht jij leraar/lerares zijn en heb je interesse? Stuur me dan direct een bericht!

Waar ga jij mee aan de slag?

Heb jij bepaalde vaardigheden die je wil leren? Een cursus die je wil doen? Of een hobby die je beter wil leren uitvoeren?

Dit is jouw tekenen om er tijd voor vrij te maken en mee aan de slag te gaan! Als is het maar 1 á 2 uurtjes per week. Je zult je er fijn door voelen!

Wil jij het uiterste uit jezelf halen en doelen bereiken op het gebied van sport en gezondheid? Neem dan eens contact met me op. Met het aanbod van Move2Ur weet ik zeker dat we je kunnen helpen.

Heel veel succes!