#A.ctiviteit

Toen een paar maanden geleden de Corona periode begon, schreef ik een blog met als thema #beatcorona. Ik gaf iedere letter van dit woord een betekenis en deze stonden in het teken van bewegen, gezondheid en goed voor jezelf en anderen zorgen.

Na de B van Beweeg en E van Eten, komt de A van Activiteit. In maart gaf ik je de tip om meer activiteiten te doen die je normaal niet doet, of juist die activiteiten op te pakken die al een tijdje op je lijstje stonden om te doen.

Gelukkig gaat de wereld inmiddels steeds weer een beetje verder open én kunnen we allemaal ook weer lekker aan de slag in de sportschool! Ik denk dat dat voor iedereen een hele opluchting is!

 

Welke activiteiten deed en/of doe jij door deze periode extra?

In de tijd dat ik echt minder werkte door Corona, stond ik eerder op en deed ik de strijk. Ik beken eerlijk dat ik dat inmiddels niet meer doe, maar daar ben ik zeker weer naartoe aan het werken.

Omdat de kinderen meer thuis waren gingen we zeker twee keer per week een stuk wandelen. Voor mij is dat niet echt belasting, maar wel lekker ontspannend in mijn hoofd.

Ook wij kochten een puzzel, maar daar werd ik meer gefrustreerd van. De puzzel is onafgemaakt in de doos in de kast gezet.

In plaats van de auto te pakken, deden we veel meer op de fiets. Het was mooi weer en we hadden wat meer tijd. Iedere week fietsen we een andere route fietsen om bij oma, op afstand, in de tuin een theetje te doen.

Oké, de fotoboeken die ik wil maken, staan nog steeds op mijn lijstje!

Ik ben lekker bezig gebleven en heb er met mijn gezin het beste van gemaakt. Wat heb jij gedaan of juist nog steeds niet? Ik ben benieuwd, dus laat het me weten!

 

Lees ook mijn andere blogs!

Heb je mijn eerdere blogs #Beatcorona, #B.ewegen, #E.ten ook al gelezen? Check ze hier en ga samen met mij Corona te lijf.

En nogmaals: ben je lekker aan het bewegen, zorg je goed voor jezelf en maak je gezonde gerechten klaar? Of doe jij een leuke (spotieve) activiteit? En deel je dit op social media? Tag (en inspireer) me dan vooral!