Roparun 2017 Part 1

IMG_6005

Om 5 uur ’s ochtends ging de wekker en verrassend spring ik er gelijk uit. Alles heb ik goed voorbereid, dus ben op tijd!
Alles is relax, maar we missen 1 iemand. Ik spring bij mijn zus in de auto en gaan diegene wakker maken. Mijn vriendinnetje komt op dat moment aan op de verzamelplaats, maar gelukkig zie ik haar later bij van de Valk in tiel. Na een knuffel en een teamfoto vertrekken we naar Parijs.
In de bus is het al dolle pret. De een is nog scherper dan de ander. En misschien hebben we een half uur geslapen.
Helaas wat file, maar ons basiskamp was anders gereden en is al klaar als we aankomen. Het is heel anders dan vorig jaar, ondanks dat we in het basiskamp 4 nieuwe mensen hebben, is alles relaxed.
Even eten, masseren, nog een teamfoto en we gaan. Dit keer niet dansend met Nellie, maar kijkend naar de mooie mensen uit ons team. Hoe trots ik ben op ze, kan ik niet beschrijven.

We gaan lekker en iedereen oogt beter en relaxter. Het regent best lang en de ene keer wat harder dan de andere keer. Maar ondanks dat gaat het goed. En ja hoor ik mag weer die klim doen en ook die lijkt makkelijker. Toch na 50 km worden we soms wat stiller. We zijn maar aan het rekenen hoe vaak we nog moeten. Ik denk terug aan de mensen die zeiden oh maar 1,5 km per keer. We krijgen de wissel en toch fijn om te zien dat de rest er klaar voor is. Fijn om contact te hebben met het basiskamp en te weten dat het allemaal goed gaat en ze al klaar staan.

Ik mag gelijk gaan liggen en krijg een massage. (ik hoor jullie denken: lekker, maar dat is het niet) Lekker eten wat verzorgt wordt door De Engel in Dodewaard en we mogen slapen. 4 uur hebben we de tijd, als ik 2 uur heb geslapen is het veel. Het is vooral de onrust die me uit mijn slaap houdt, terwijl alles zo lekker loopt.

Het is 3.15 en we worden gewekt. Inmiddels heb ik mijn eerste loopje gehad en is de 2de dag en 2de etappe begonnen.

Een reactie op “Roparun 2017 Part 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *