Even voorstellen! De nieuwe trainer van Move2Ur: Leroy

Mijn naam is Leroy Meijboom, ik ben 25 jaar oud en ik kom uit Tiel.

In mijn vrijetijd fitness ik gemiddeld 4 tot 5 keer per week en voetbal ik 2 keer in de week.

Vanaf maart begin ik met werken voor Move2Ur. Ik begin voornamelijk als bewegingsagoog en ik geef daarbij trainingen aan groepen van maximaal 4 personen.

De studies die ik heb gevolgd zijn Fitvak A en Bewegingsagoog. Eerdaags begin ik met de opleiding voor personal trainer, zodra ik die opleiding afgerond heb, zal ik ook personal trainingen gaan verzorgen.

Tijdens mijn studie Fitvak A heb ik één jaar stagegelopen bij Fitnessclub Tiel. Hier heb ik veel ervaring opgedaan betreft het juist uitvoeren van oefeningen en heb ik meer kennis opgedaan over diversiteit in trainen. Sommigen van jullie zullen mij dan ook kennen van gezicht!

Voor mijn studie Bewegingsagoog heb ik anderhalf jaar stagegelopen bij fysiopraktijk ToThePoint. Hier heb ik mensen van hun blessure af geholpen en ze daarna klaargestoomd om weer zelfstandig te kunnen gaan trainen. Ik heb veel ervaring opgedaan omtrent het opbouwen van samen trainen tot zelfstandig trainen en uiteraard stapsgewijs te werken naar een blessurevrij lichaam!

Ik vind het fijn om samen te werken en samen te streven naar een gezond en actief leven!

Lijkt het u wat om mee te doen aan een groepstraining neem dan gerust contact op met Move2Ur en wie weet begeleid ik u dan binnenkort in de sportschool!