Beter eten, maar hoe?

image

Word je ook gek van de media, dat eerst dit niet goed is en dan dat weer niet. Ga je voor bio producten dan hoef je niet te twijfelen wat wel en niet kan.

Ik kwam in aanraking met Greetje die een webshop heeft in bio producten: puurgreetje.nl. Ik mocht 3 producten proberen. Een smaakmakker, de basmatirijst en een chocolade bonbon (sorry maar dit was dus een uitzondering ;))

image

Ik kook iedere week wel ff snel roerbak met kip of biefstuk omdat het lekker makkelijk en snel klaar is. Maar als je dat wekelijks eet, word je dat weleens zat. Ik ben nog steeds geen keukenprinses dus de smaakmakker moet me helpen en met succes. Je hebt 6 verschillende smaken en ik ging voor de garlic, want daar hou ik van. En waar ik nog meer van hou is makkelijk en snel. Nou ik deed hetzelfde als anders en ik deed er alleen een scheutje smaakmakker doorheen. Het rook heerlijk, maar het smaakte verrukkelijk. De rijst vond ik ook lekker. Het leek zachter dan de andere rijstsoorten en gelukkig was het geen plakrijst.
Je zou ervoor kunnen kiezen om ook de rest met de smaakmakker te doen, maar omdat ik deze basmatirijst nog nooit op had, koos ik ervoor om het niet te doen. De volgende keer doe ik dat zeker, omdat ik dat ook wel wil proberen.

Als toetje, wat ik eigenlijk alleen neem als ik uit eten ben, neem ik nu een bonbon met kokos. De bonbon is gevuld met kokos en je proeft dat het dicht bij het natuurlijke product is gebleven. De pure chocolade diep van smaak en de kokos is niet plakkerig en de structuur voelt goed aan in de mond. Daarnaast is de chocola gezoet met palmsuiker een goed alternatief als je geen geraffineerde suiker wilt eten. Kortom een mooi klein en lekker toetje.

image


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *